Mărgica și oamenii faini. Episodul I

În cei aproximativ 2 ani de când exist am apucat, împreună cu Vica să bucurăm câțiva oameni. Fie că-și făceau un cadou lor, fie pentru altcineva, zâmbetul exista pe fața cumpărătorului. Mă gândesc că era mulțumit de ce vedea. 🙂

M-am bucurat tare mult când oamenii apropiați sufletului îi cereau sfaturi Victoriei despre ce și cum să combine hainele astfel încât să se potrivească cu lanțul prospăt cumpărat.

12670368_504389393100045_5646619981675929436_n

Această postare defapt, vreau să fie despre oamenii pe care i-am cunoscut cu Victoria prin intermediul meu, Mărgica. Sunt mulți și faini și-mi râde sufletul de bucurie. Da! am și eu suflet.

O să încep cu Lavinia, avocata fancy si cu suflet cât China. Am cunoscut-o la un program de detox, ne-am uitat către ea doar cu coada ochiului, n-am indrăznit mai mult. S-a dovedit a fi un om de milioane, un suflet mare. Poveștile începeau cu vreau lanțul X și continuau zeci de minute, subiectele devagând și poveștile neterminându-se. Fetele au făcut schimb de informații, și-au dat sfaturi, au împărtășit experiențe. Dar nu asta e important, ci faptul ca femeia asta atâta de  frumos vorbea despre munca noastră și atâta de încântată era de rezultatul final de-ți venea să o iei în brațe, incredbil. Atâta energie pozitivă și cuvinte frumoase, zise din suflet la adresa noastră cred că-și doreste oricine. Lavi dragă, chiar dacă Viky ți-a mai zis, ești un om de milioane și întâlnirile cu tine sunt întotdeauna o plăcere extraordinară pentru noi.

În aceeași zi le-am cunoscut și pe Anca și Valentina. Ați întâlnit oare vreodată oameni atâta de faini încât să vă gandiți că, chiar dacă v-ar supăra cu ceva, nu ați putea să țineți pică? Eu la ele mă gândesc. Două fete atâta de gingașe, plăpânde,  cu un chip cald, voce suavă, mai mare dragu’ să le asculți.

Le cunoaște tot Clujul, și ele poartă creațiile Mărgica. E un sentiment care nu se compară cu nimic absolut. Mă simt binecuvantată. 🙂

1513656_386687291536923_7281902751190543195_n

Revin cu alte povești despre oamenii adorabili pe care i-am cunoscut.

Vă pup,

Mărgica!