Mărgica și oamenii faini. Episodul II

Astăzi povestim despre un alt avocat, 🙂 Leila, o fată cu un stil vestimentar excentric căreia nu-i lipsesc aproape niciodată mărgele de la gât. Nu mai țin minte cum ne-am cunoscut, dar a fost o dragoste la prima vedere. Atît de firavă, finuță, tunsă scurt ca și Vica, cele două s-au împrietenit imediat. Ea a ajutat-o pe Vica cu informații înainte să-și deschidă firma, fără să-i ceară nimic(oare de-aia că avocații au de toate? Hmm).

 

     Să știti că nu trebuie sa fii bogat ca să porți Mărgica, sau excentric, avem și modele monocrome, altele cu două sau mai multe culori, în funcție de gusturile fiecăreia dintre voi.

Urmează pe lista noastră, trei colege de servici  care se întrec în numarul de lanțuri Mărgica avute. Totuși cred ca pe locul I este Adelina, a carei colectie însumează 10 lanțuri. Ne-am cunoscut la job  și ne sunt tare dragi, toate trei, chiar dacă sunt foarte diferite, dar  toate trei sunt  bine crescute și cu mult bun simț. La categoria  “fotograf fără valoare” este Andreea, aici aveți și dovada. 🙂

N-am uitat de Ioana, ea nu prea povestește cu noi, il are pe Paul printre noi, iubitul ei. Dar Mărgica poartă! 🙂

P.S. Nu fac discriminări, vă rog să mă credeți dar sunteți foooarte multe și nu aș putea să scriu cate ceva despre fiecare în  parte. În schimb vă avem în sufletele noastre și vă mulțumim pentru încredere.

Mă-nclin,

Mărgica!