Termeni si conditiiRecomandăm tuturor utilizatorilor website-ului https://margica.net să citească prezentul document ce cuprinde termenii și condițiile aplicabile navigării pe prezenta pagină de internet şi utilizării serviciilor puse la dispoziţie prin aceasta, înainte de a începe navigarea.

În cazul în care nu sunteți de acord cu următorii Termeni şi Condiţii vă rugăm să nu navigați pe această pagină de internet. Alte servicii și oferte care vor fi implementate, în timp, în cadrul paginii web sunt supuse acelorași condiții și termeni, cu excepţia cazului în care acestea nu au condiții de folosire distinct formulate.

Vă rugăm să citiţi Termenii, Politica noastră privind modulele cookie şi Politica noastră de confidenţialitate înainte de a utiliza paginile website-ului si de a plasa comenzi prin intermediul acestuia.

  1. Preturi si modalitatea de plata

Preturile afisate in cadrul site-ului www.margica.net sunt in RON, cu TVA inclus.

Plata cu card de credit.
În timpul procesului de plată prin intermediul cardului, clienții vor fi automat redirecționați către pagina de internet Europayment. Plata pe internet se realizează cu același card utilizat într-un magazin obișnuit.

Pentru efectuarea cu succes a plății dumneavoastră, vă rugăm să vă asigurați de faptul că banca dumneavoastră dispune de o limită neblocată pentru plăți online. Pregătiți cardul ce se va folosi pentru tranzacție (în timpul procesului de plată, sistemul va solicita numărul cardului, data expirării și codul CVV2).

Cumpărăturile dumneavoastră sunt sigure – pentru confidențialitatea datelor transmise, Europayment utilizează criptare SSL, asigurând protecția paginilor de internet și confidențialitatea datelor transmise electronic și garantând nivelul înalt de securitate al tranzacțiilor încheiate.

Plată în numerar la livrare

Puteți plăti comanda direct la primirea pachetului din partea curierului. Asigurați-vă de faptul că adresa furnizată este corectă și conține toate informațiile de care aveți nevoie pentru livrarea pachetului către dumneavoastră. De asemenea, acordați atenției corectitudinii numărului de telefon, deoarece veți fi notificat prin SMS înainte de livrare.

În cazul în care alegeți să plătiți “cash on delivery” la livrare, vă recomandăm să aveți pregătită suma exactă de plată – curierul nu are obligația de a da rest.

Notă: pentru comenzile peste 940 lei, metoda de plată ramburs la curier poate fi indisponibilă.

2. Livrare

Magazinul online, www.margica.net, ofera serviciul de livrare rapida, prin firma de curierat rapid, exclusiv pe teritoriul Romaniei. 

Timpul standard de livrare este de 1-4 zile lucrătoare. Acesta este timpul necesar înregistrării banilor, pregătirii pachetului și livrării sale. Atunci când pregătim pachetul pentru transport, vă vom informa prin intermediul unui e-mail sau altei cai de comunicare.
O alta optiune pentru care puteti opta, disponibila exclusiv in orasul Cluj-Napoca, este livrarea personala.

Nu știi unde este pachetul tău?

În cazul în care statusul livrării dumneavoastră nu s-a modificat timp de 3 zile lucrătoare și firma de curierat nu v-a contactat, vă rugăm să ne informați. În acest mod, putem afla unde se află transportul dumneavoastră, iar dacă este necesar, vom solicita căutarea sa.

3. Politica de returnare

Clientii care nu sunt multumiti de produs il pot returna si/sau pot alege un alt produs in limita contravalorii produsului returnat, in termen de 14 zile de la data receptiei. Nu vor fi acceptate pentru returnare produsele purtate.

In cazul unui retur, costul de transport este suportat de catre client.4. Reclamații cu privire la produs

În cazul în care calitatea produsului achiziționat nu este conformă, aveți dreptul de a depune o reclamație. Suntem răspunzători pentru livrarea bunurilor fără defecte fizice și legale. Pentru sesizari sau reclamatii legate de produsul achizitionat, cumparatorii ne pot contacta in scris la adresa victoria@margica.net. Termenul maxim de solutionare a reclamatiilor sau sesizarilor este de 30 de zile calendaristice de la primirea acestora.
Înainte de a trimite o reclamație, vă rugăm să citiți Politica referitoare la reclamatii.